Campingliv & natur, Tankar

Nu är mysfaktorn hög!

Godmorgon, godmorgon…
En riktigt grå och “tråkig” torsdag har tornat upp sig men det är sol i sinnet och så ska det förbli vet du. Vädret kan inte röra mitt sinne. Eller oftast inte.

Jag sitter och avnjuter en god kopp kaffe i lugn och ro innan Jörgen går upp. Inte för att det skulle bli mer liv och så när han går upp, det är inte så jag menar. Men det är alltid skönt att sitta själv en liten stund. Han går snart upp och joinar mig och då myser vi och pratar lite, tittar på Nyhetsmorgon på Tv4. Jag har tänt levande ljus för att få lite mer mys i det gråa så nu är mysfaktorn hög här.

Idag ska jag inte göra så mycket. Igår var jag iväg ett par timmar på ett ärende (säger inte mer) men idag ska jag återhämta mig. Det enda “måste” jag har är att jag ska diska och det fixar jag när Jörgen kört till jobb i eftermiddag.

Jag, precis som du gissar jag, följer kriget i Ukraina på nyheterna. Vad säger vi om Rysslands president? Jag vet inte vad jag ska säga om det hela… ta bort honom därifrån är min första tanke. Jag tycker det är fruktansvärt det som hänt och det han går ut med och hotar och håller på. Nåja, jag ska inte skriva mer om detta.

Nu är Jörgen på väg upp så nu ska jag njuta av min makes närvaro vid bordet med ytterligare en kopp kaffe.
Jag önskar dig en underbar dag, även om vädret inte direkt är med oss.

Må väl  /Lene