Campingliv & natur, Familjen, Mat & recept, Tankar

Helg…och jag fick present!

Godmorgon denna söndag…

Solen gör sina försök att ta sig igenom molnen och jag hoppas innerligt att den klarar det. Du är så välkommen kära sol.
Jag har inte skrivit i helgen för jag har haft en hel del huvudvärk och hög smärta i nacke och axlar så har jag inte riktigt orkat. Det har varit annat också som ska ha klarats av så jag har koncentrerat mig på det “andra” för att inte krascha helt.

I fredags fyllde min systers tvillingar Claudia och Livia 18 år. Det är stort att fylla 18. De hade kalas igår och då var det dags att köra till Trelleborg för att fira två 18-åringar.

Jag fick min present/julklapp av dem igår också och titta vilken fin väska jag fick. Jag är supernöjd med den och tycker den är så fin. Den är redan invigd kan jag berätta.

I fredags hade vi frittata till middag och det var så himlens gott så jag kan nog inte beskriva det bättre än så här.

I vår frittata denna gången hade vi bacon, paprika, morötter, lök också hade vi lite kvar med ärtor/paprika/majs i frysen som vi tog så det tog slut. Det var så smarrigt och man blir mätt på det även om man inte kan tro det. Nomnom.

Idag har jag inte en aning om vad vi ska ha till middag, men det löser sig.

Älska livet  /Lene