Campingliv & natur, Tankar

Ja…om du tjatar!

Godmorgon måndag…
Ny spännande och orörd vecka tornar upp sig.

Än så länge är den inte så värst spännande. Jag vaknade med huvudvärk. Jag har haft huvudvärk ända sedan lördags eftermiddag och det vill inte ge med sig. Inte än i alla fall. Det kommer säkert.

Jörgen ska iväg och få akupunktur idag också ska han ett ärende till Svedala. Jag ska möta upp honom så då ska vi köra till huset och äta middag som vi blivit bjudna på. Det är skönt att slippa göra middag ibland.

Jag har varit och duschat och passade på att stanna och prata en liten stund med vaktmästaren Jörgen här på campingen. Och nej, det är inte min man jag pratar om.

Ska jag ta lite om vädret också? Ja men om du tjatar…hihi. Vädret är inte det bästa. Det är lite kallt, det blåser och solen försökte ta sig igenom molnen när jag gick och duschade men nu är den inte framme. Nåja, det blir vår och varmt snart nog ändå. Jag väntar tålmodigt. Men visst hade det varit härligt med lite värme nu? Jag tycker att detta är lite bull (läs tråkigt) att vädret uppehåller sig så här som det gör nu. Det ska föreställa vinter men inte är det vinter här inte. Men när man tänker efter så…joo kanske det…skånsk vinter kommer nog i fortsättningen att se ut som det gör nu tror jag.
Och som jag berättat tidigare så är vintern den absolut sämsta årstiden för min fibromyalgi. Det har märkts kan jag berätta. Men jag kämpar på och ser fram emot när solen och värmen kommer. För det gör den, var så säker.

Må väl  /Lene