Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Första dagen på andra månaden!

Godmorgon onsdag och välkommen 1 februari.
Ja så är det…det är ny månad och vi går alldeles snart in i första vårmånaden…wwoooohhhooo
Jag hoppas februari blir fint så man kan sitta ute lite grann. Sitta ute när vädret är som det var igår är inte så kul. Men idag blåser det inte så mycket som det gjorde igår kväll och inatt. Ja jisses vad det blåste.
Dock försöker solen ta sig genom molnen och det gillas skarpt kan jag berätta. Du är så välkommen fina sol. Jag längtar efter dig och den värme du ger mig.

Kring 12.15 ska jag susa iväg på Nisse till mitt nya jobb!
Jajamensan du hörde rätt, jag har nytt arbete. Jag ska iväg dit idag och skriva papper och få nycklar och allt annat. Jag är så glad över detta och är taggad till tusen. Jag har kommit till ett företag som jag upplever är väldigt förstående med min situation i min sjukdom så jag kommer arbeta i min egen takt. No rush som de säger “over there”.  Det passar mig perfekt då jag inte klarar stressen så bra numera. Inte alls ska jag säga, jag får direkt högre smärta när jag stressar och jag har tillräckligt med smärta så jag orkar inte högre än så. Det kommer bli kanonbra detta.

Igår stekte min make laxfiléer till oss. Så oerhört gott blev det.

Han fixade laxen och jag fixade resten. Det blev stekt lax med riven parmesan ovanpå tillsammans med couscous och en god sallad. Så smarrigt en helt vanlig måndag. Det kan knappast bli bättre.

Kärlek åt alla  /Lene