Campingliv & natur, Tankar

Balans i livet!

Det är freeedag. Godmorgon…

Igår var jag på mitt nya jobb och hjälpte till med ett invignings event de hade på Malmö kontoret. Nu har jag inte jobbat sedan juni förra året och var helt slut när jag kom hem. Men ååhhh så kul det var att jobba igen. I love it.
Idag ska jag dit igen och städa av lite efter gårdagen, sedan håller jag helg.

Ikväll har jag bjudit min kära make på restaurang. Vi ska gå på Limhamns kött & vilt och äta. Det ska bli riktigt intressant för jag har inte en aning om vad det är för en restaurang eller vad de bjuder på. Viltkött gissar jag hihi, men mer än så vet jag inte för deras hemsida fungerar inte tydligen. Men det är säkert jättegott. Vi går dit för det är inte alltför långt från oss och därefter blir det god mat (jag förutsätter att den är god) och god dricka. Sedan promenerar vi hem. Det ska bli så mysigt.

Men först blir det en tur med Nisse (min scooter) till kontoret. I detta nu sitter jag däremot med en god kopp kaffe och sedan bär det av. Lite lugn och ro som början på dagen är aldrig fel. Balans i livet är viktigt.

Må väl  /Lene