Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Vilken kväll!

Godmorgon….
Det är lördag och solen skiner. SOLEN SKINER!! Hör du?! Ja jisses vad lycklig jag blir.

Lite återhämtning under dagen sitter fint och därefter är det till att göra mig iordning och köra och köpa en blomma. Vi ska till bästa Nina ikväll och det ska bli så mysigt. Det känns som det är länge sedan.

Som jag skrev igår så skulle vi på restaurang och äta middag. Det blev dock inte Limhamns kött & vilt som vi först tänkt. Utan det blev Mastio istället. Det ligger bara cirka 5 minuter från första restaurangen. Vi ändrade oss och tog Mastio istället. Kvällen började med vars ett glas med gott i. Jag tog prosecco och Jörgen tog Sibbarps pilsner.

Vid började med lite tugg innan våra pizzor kom in. Det blev olivoljefriterat bröd med chark och ost av deras val. Det var så oerhört gott.

Som jag skrev blev det pizza och vilka pizzor vi åt. Jisses Maria vad gott. Jag tog en “Maggan” (den första bilden) och Jörgen tog en chilipepparn. Så oerhört gott. Mätta och trätta gick vi därifrån och tog en sakta promenad tillbaka. Vilken kväll vi hade! Så himla mysigt. Perfekt avslutning på en bra vecka.

Jag tror att vi snart ska ut och promenera och sedan ska jag vila kroppen lite till innan vi kör till Nina. Det blir en lugn och mysig lördag, kanske till och med att vi sitter ute en stund ör det verkar inte ens blåsa särskilt mycket. Jippiiiii

Lev väl  /Lene