Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Vilken mathelg!

Godmorgon måndag…
Japp, det är måndag och en ny, orörd och spännande vecka påbörjas. Nu kör vi!

Du tittar på bilden och undrar vad är det hon äter för någonting… och det är minsann en lussebulle. När vi handlade igår så hade CityGross lussebullar (utan saffran) för 5kr/styck så vi köpte några stycken. Mums det är gott.

I helgen har vi träffat Nina och det var så mysigt att träffa henne igen. Det är ett tag sedan vi sågs.
Det blev kycklinggryta till middag. Sallad och ris som tillbehör. Supergott var det.

Och till kaffet fick vi hallonmousse med digestivekex smulad, rostad i panna med passionsfrukt och hallon ovanpå. Så nedrans gott så du anar inte. Vi har haft en härlig mathelg får jag nog erkänna. Lyx…
Idag blir det vårrullar med ris och lite grönt. Det ska bli gott det med men inte sådan lyx som i helgen. Nåja, det kan jag ju inte begära direkt. Nu är det ju vardag igen.

Idag är jag ledig från jobb. Jag jobbar till att börja med endast tisdagar och fredagar så det blir återhämtning idag. Jag har några små måsten men det är snabbt avklarat och inget som är så jobbigt. Det jobbigaste är nog disken i så fall. Dock inget som är jobbigt egentligen.

Älska livet  /Lene