Campingliv & natur, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Man blir helt hänförd!

Godmorgon…

Jag vaknar upp till en lite kall men väldigt fin morgon. Enligt prognosen ska det bli halvklart idag, men jag tror att just idag innebär det sol. Det känns så. Vi får se.

Jag är trött (som vanligt), har lite ont i huvudet och nacken men annars känner jag att kroppen är med mig. Ganska bra i alla fall. Visst har jag högre smärta i vissa delar av kroppen, men det är kanske inte så konstigt. Jag har inte jobbat sedan juni förra året och då var jag mer stilla än jag är nu. Mycket mer stilla. Men det känns bra och jag är så glad att jag jobbar igen.

Jag sitter och avnjuter en god kopp morgonkaffe med Nyhetsmorgon från Tv4 på tv’n och levande ljus tända och jag ser morgonen gry mer och mer. Himlen är oerhört vacker. Jag tror jag bjuder på ytterligare en fin bild.

Vilken himmel. Man blir helt hänförd.

Det är ju onsdag idag och jag bloggade inte igår, så jag bjuder på ett Mindfulness tips idag istället.

I varje steg finns möjlighet att komma till ro…

I varje steg som vi tar under dagen finns möjlighet att komma till lugn och ro.
Du kan bli mer medveten om hur dina steg och rörelser avspeglar ditt sinnestillstånd och din närvaro.
Lägg märke till hur du rör dig när du går och förflyttar dig – hemma eller på arbetet.
Notera om ditt sinnestillstånd påverkar dina rörelser.
Pröva under en dag att gå och röra dig långsamt när du förflyttar dig – hemma eller på arbetet.
Lägg märke till hur detta påverkar ditt sinnestillstånd, din närvaro och din observationsförmåga.

Lev livet  /Lene