Campingliv & natur, Tankar

Spänningen är hög!

Godmorgon torsdag…

Även denna morgon vaknar jag upp till solen. Det har blåst en hel del inatt och även på morgonen men solen skiner nu. Det är inte molnfritt men solen tittar fram genom molnen och det är gott nog just nu. Det är kallt och som jag sade så blåser det en del. Och det ska det fortsätta med, men så länge solen är framme är jag nöjd.

Vad händer idag då?
Inte så mycket för min del. Jag ska slänga papper och plast, plus att jag ska diska, men annars är dagen öppen. Jag ska återhämta mig och ta det lugnt.

Jag lyssnade med ett halvt öra på Nyhetsmorgon på Tv4 och det var personalbyte i fabriken och de satt och pratade om vem i Disney filmerna de ville plocka bort. Vem som liksom hade gjort sitt. Som jag skrattade. Jag gillar verkligen dessa programledarna som är där idag… Tomas, Raina, Martin och Soraya. De är härliga. Maria och Sofia gillar jag också, men de har ledigt idag tydligen. Nåja, nog om det nu.

Min mamma har börjat ta collagen och jag har fått lite av henne för att testa. Det är mest för mina leder och min artros som jag testar det. Jag fick ju bara lite så jag vet inte, jag känner ingen större skillnad än, men jag har dock bara använt det i cirka en vecka. Jag får nog ge det lite längre tid. Men jag har beställt hem eget för att testa det ytterligare. Mamma använder Marin collagen men jag har beställt hem “vanlig” collagen. Jag har rådfrågat Jenny och Magnus som har Paleosidan Under vårt tak för jag tänker att de har ganska lång erfarenhet av collagen. Och de rekommenderade mig att använda “vanlig” collagen med tanke på vad jag tar det för. Så det är så det får bli. Vi får se vad och om och hur mycket det hjälper mig. Spänningen är hög.

Lev väl  /Lene