Familjen, Tankar

Jag tittar ut och njuter!

Godmorgon… Eller godförmiddag kanske jag ska säga…

Idag är det lördag och solen skiner. Visst det blåser men det överlever vi. Solen skiner och det är härligt. Jag hoppas den lyser på oss hela dagen.

Jag sitter och njuter av en kopp kaffe i lugn och ro. Och inväntar eftermiddagen då jag ska göra mig iordning för ikväll ska vi till grannarna i huset, Dan och Ulrica. Det ska bli så mysigt.

Tankeverkstad på hög nivå

Igår kom Emelie hit och hälsade på över dagen och idag åker hon hem. Men vi hade en supermysig kväll där vi satt och pratade, skrattade och diskuterade lite allvar. God mat och god dricka blev det också. Det var ju fredag så det blev tacos. Emelie och jag drack prosecco och Jörgen drack öl. Jörgen och Emelie hade tankeverkstad. På vad säger jag inte än. Det får du hålla dig till tåls lite till med.

Jag måste erkänna att det är lite vårkänsla i denna kroppen idag. Jag sitter och njuter av solen som strålar in genom fönstret och hör fåglarna kvittra utanför. Visst är det underbart? VÅÅÅÅRKÄNSLOR!!!
Det är nog något av det bästa som finns när våren är på gång och när den är här. Likasom sommarens ankomst…det bästa.

Älska livet  /Lene