Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Jag är stolt!

Lånad från Google

En god morgon önskar jag dig denna Alla Hjärtans Dag.
Vädret är väl inte direkt med oss idag. Det är grått idag men det är bara att gilla läget. Det är tisdag och jag ska jobba idag. Om cirka 40 minuter kör jag på Nisse till kontoret för dagens jobb.

Jag är trött men annars är det helt okej känns det som. Jag har en bra och sund tanke på hur jag ska klara av att jobba känner jag. Jag klappar mig själv på axeln för jag är duktig på detta. Jag är duktig på att känna av min kropp, vad jag klarar och inte klarar och jag är duktig på att säga till mig själv att nu får du ta det lugnt. Det är något min sjukdom har lärt mig och det är något som verkligen behövs för att jag ska klara av min vardag. Jag är stolt över mig själv.

Frukosten är i magen och jag ska inta en kopp kaffe till innan jag kör, så jag önskar dig en fantastisk Alla Hjärtans Dag.

Det är ju tisdag så jag bjuder på ett Mindfulness tips…

Ta en paus och observera…

Ta en paus en gång i timmen och lägg märke till eventuella spänningar eller motstånd i din kropp eller i ditt sinne.
Gör denna övning under en eller flera dagar.
Vad har du noterat eller lagt märke till under dessa korta pauser.
Finns det något motstånd eller några spänningar som är återkommande

Må väl och älska livet  /Lene