Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

För ovanlighetens skull…!

Godmorgon onsdag… mitt i veckan, lillördag.

Eller kanske jag ska säga god förmiddag… Det är vilket som för mig.
Men det är en tanke…när blir det god förmiddag.. enligt min mening är det egentligen strax efter 10, men det förutsätter att man går upp i “normal” tid. Har du precis innan 10 gått upp så blir det ju för dig godmorgon… Nåja det är en tanke så god som någon annan.

En lite grå morgon/förmiddag vaknar vi upp till och det får väl vara som det är. Det verkar inte blåsa så mycket och det är jag glad för. Vilket som vaknar jag upp med ont i halsen, “skav” i halsen så jag harklar mig mycket, en känsla av förkylning i näsan och även hosta. Ja, jag kan nog påstå att det är förkylning på gång. Jag känner mig inte helt pigg får jag nog påstå.
Igår kväll lade jag mig strax efter 20.00 för då orkade jag inte mycket mer. Och jag gick inte upp förrän kring 8 imorse. Ja jag låg i sängen länge, men jag orkade helt enkelt inte gå upp tidigare. Och jag behövde inte det heller.
Jag försöker återhämta mig så jag inte ska bli alltför förkyld. Det är jobb på fredag igen så jag behöver ta det lugnt nu.

Jag ska i och för sig tvätta klockan 14 i eftermiddag men det blir lugnt. Jörgen hjälper mig när han kommer hem en timme senare. Så det ska nog gå bra.

När jag kom hem från jobb igår så var jag (för ovanlighetens skull) riktigt hungrig. Jag brukar inte vara så hungrig men igår var jag det.

Så jag gjorde en enkel tonfisk sallad med dressing på parmesan. Det blev smarrigt och jag klarade mig till middagen som var så smarrig den också…. pannbiff med potatismos, stekt lök och sås. Mums vad gott. Enkel men så smarrig middag. Precis som det ska vara i dessa dagar då all mat är så dyr.

Lev väl  /Lene