Campingliv & natur, Tankar

Snart nog så…!

Godmorgon världen…

Jag vaknar upp till en riktigt disig morgon. Ingen sol i sikte här inte. Precis så grått som du ser på bilden
Jag vaknar också upp och är förkyld som bara den. Jag hostar och snorar, näsan rinner och rösten är inte riktigt där. Nåja, det är ju sådana tider nu så jag kan ju inte säga så mycket. Jag har dock inte testat mig för covid än. Jag får kanske göra det senare idag.

På bilden syns även att buskarna börjar knoppas och det gillar jag skarpt. Snart nog så… Våren är på väg med stormsteg. Men än så länge kan det fortfarande komma bakslag och det får vi ha med i beräkningen. Tyvärr…

Idag ska jag inte göra många knop. Jag ska duscha och jag ska, om jag orkar plocka upp tvätten från igår. Annars har jag faktiskt inte några måsten idag och det känns skönt. Jag ska bara ta det lugnt och kurera mig så gott jag kan, så jag kan jobba imorgon. Jag hoppas innerligt inte att det tillkommer feber. Den får gärna hålla sig borta. Jag känner mig nog lite piggare när jag duschat tror jag. En stund i alla fall.

Jag börjar dock som jag brukar…med en god kopp kaffe och Nyhetsmorgon på Tv4 i bakgrunden. Jag har tänt ett ljus så det piggar upp mig lite. Det är inte så att jag är deprimerad eller så, nej nej, jag är bara off på grund av förkylningen. Det tar så mycket energi när jag är förkyld så jag orkar inte så mycket då. Sad to say, men så är det. Bara att gilla läget.

Må väl  /Lene