Campingliv & natur, Tankar

Ny vecka….men du vet inte!

Godmorgon måndag…
Vi äntrar en ny, orörd vecka. Spänningen är hög. Eller inte… jag vet inte än. Jag får återkomma i ärendet.
I och för sig är alltid en ny vecka spännande, för du vet ju inte vad som ska hända. Visst, du har bokat in en massa, men är det verkligen det som kommer hända? Det vet du inte…

Igår vaknade vi till denna vyn genom “köksfönstret”. Solen sken och det var superskönt väder ute. Kanske lite, lite blåsigt men underbart. Jag har inte mått så bra under helgen så jag har inte varit så aktiv med något. Jag har kurerat mig från min förkylning och hosta. Båda är kvar men förkylningen är mycket bättre. Hostan visar sig på sin sämsta sida när jag lagt mig, men det är ju inget konstigt. Så brukar det vara. Dock hostar jag på dygnets alla tider.

Även om jag inte mått så bra har vi gått kortare rundor i helgen, bara för att jag ska få lite frisk luft. I lördags gick vi ner till havet. Det stormade och blåste så in i attans i fredags och det fortsatte till viss del i lördags. Havet visade verkligen det. Det var rejäl rörelse på vattnet.

Men nu är det måndag och som sagt äntrar vi en ny vecka. Och ingen vecka som helst utan sportlovet. Inte för att det påverkar mig speciellt mycket. JAG har ju inte något sportlov men det gör inget. Jag unnar barnen detta lov. De behöver det.

Nu ska jag dricka kaffe och umgås med min kära make innan han ska köra till jobb.

Älska livet  /Lene