Campingliv & natur, Tankar, Tips/Inspiration

Har du sett?!

Godmorgon torsdag…

Vi vaknar upp till en lite grå morgon. Solen är inte framme, men den gör sina försök och det gillar jag. Hoppas du orkar fram, du är så välkommen.

Idag är det som sagt torsdag och jag har inte så mycket planerat. Jag ska ut till huset (Jörgen kör mig innan han kör till jobb) för jag ska hämta lite saker och en del tvätt vi inte fick med oss sist då det inte var torrt. Sedan kör Ellinore mig hem ikväll. Jag hoppas jag får lite middag hos dem också. Det får jag med all säkerhet. Det är vad jag har tänkt jag ska göra under dagen, resten av tiden ska jag vila och återhämta mig.

Har du sett? Har du SETT?? Våren är på väg med stormsteg och ingen kan vara lyckligare än jag. Tjohoo vad jag längtar. Dessa underbara, fina vårtecken. I love it!

Jag har köpt denna fotkräm genom Oriflame och den är verkligen riktigt bra. Mina hälar blir mjuka och lena som en babyrumpa. Är du intresserad eller vill ha mer info får du gärna kontakta mig. Skriv en kommentar med mobilnr så hör jag av mig på sms. Eller om du redan har mitt mobilnr så skriv ett sms så skickar jag e-katalogen till dig.
De produkter jag har testat är kanonbra och det är bra pris på i stort sett allt i katalogen. Det finns produkter för både män och kvinnor. Välkommen att höra av dig.

Älska livet  /Lene