Campingliv & natur, Tankar

Nej, det är för dyrt!

Godmorgon denna blåsiga och lite grå lördag.
Vi har absolut ingenting bokat idag så vi ska bara ta det lugnt och göra vad vi känner för. Vi har en liten tanke på något vi eventuellt ska göra men det väntar jag lite till med att berätta. Vi vet inte ens vad vi ska äta idag. Vi får kolla vad vi har i frysen.

Jag sitter just nu och avnjuter mitt morgonkaffe och funderar på dagen. Kanske att vi går ut en runda. Eller kanske inte, vi får se. Jo, det blir nog en liten runda ändå tror jag.

Jag är lite frusen idag känner jag. Det blir säkert en dag under filten för att hålla värmen. När det blåser som det gör så blir det lite svalare i vagnen men det är ingen som säger att man automatiskt höjer värmen för det. Nej du, det är det för dyrt för. Då får man ta på sig lite extra varma kläder och sitta under filten. Det är alltid lite svalare i vagnen när vi går upp på morgonen men det rättar alltid till sig när vi gått upp och rör oss och är uppe (även om vi bara sitter i soffan så ökar värmen). Nu har vi även tänt lite levande ljus och det gör stor skillnad. Så mysigt.

Njut varje stund av livet  /Lene