Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Det är jobbigt och det är underbart!

Godmorgon denna underbara söndag. Ja jag säger underbara för den är verkligen underbar. Solen skiner!!
Hon har äntligen hittat fram och skiner för oss. Det är +2 grader ute och det blåser inte särskilt mycket.

Idag har vi lite smått planerat och jag tror också att därtill lägger vi en eller ett par promenader. I detta underbara väder bara måste man vara ute lite. Om inte annat blir det säkert en kaffe i solen senare.

Igår åt vi en otroligt god middag. Stekt laxfilé (kryddad med salt och citronpeppar). När jag vänt laxen lade jag riven ost (vanlig påläggsost som vi hade en liten slatt kvar av) över varje filé och sedan hällde jag över en sås på crème fraîche, dijonsenap, salt och vitpeppar. Till det blev det kokt potatis och en god sallad på romansallad, tomat och rödlök. Mycket, mycket gott alltihop.

Idag är det söndag den 26 februari och min svärmor fyller 73 år. Så jag säger Grattis Anki och hoppas du får en fantastisk dag.

Jag är trött…så trött. Men jag vet också att en del av denna tröttheten är att jag börjat jobba igen och just nu även förklyningne. Det kommer rätta till sig och det känns betryggande, men det är jobbigt att vara så trött. Även om jag vilar och återhämtar mig så mycket jag kan så är det inte tillräckligt just nu. Men det kommer och snart kommer tiden då jag sitter ute i solen mycket och då får jag mycket kärlek och energi från henne. DET gillar jag.

Älska livet  /Lene