Campingliv & natur, Tankar

Ny, helt orörd vecka!

Godmorgon måndag…
Vi vaknar upp till en ny och helt orörd vecka. Vi får se vad den har i sitt sköte.

För oss börjar det kanske inte en så rolig början. Jörgen blev magsjuk igår och är hemma idag. Han är något, lite bättre men jättematt och fryser om vartannat som han är varm. Min stackars älskling. Vi hoppas på snar bättring.

För mig blir det en lugn måndag. Jag ska bara ta det lugnt. Jag har redan gjort mitt måste vilket är tömma toa tanken. Så jag kan ta det lugnt resten av dagen.

Har du hört om domen med mannen som blev friad för att rätten inte visste vad “snippa” är. Men vad är detta för nämndemän som sitter där?! Jag blir ju bara förbannad, riktigt förbannad. Dessa personer borde för det första inte sitta kvar som nämndemän (heter det så?!). “Snippa” är nästan ett vedertaget ord i dessa dagar och en person ska inte bli friad i ett sådant mål enbart för att de inte visste vad ordet betyder. Då får de ju för f-n fråga tösen vad det betyder, vad hon menar. Men nej, då friar man istället. Denna stackars, stackars flicka. Jag lider verkligen med henne och jag hoppas verkligen att hon får någon sorts upprättelse. Usch jag blir så upprörd. Vad är det för rättsväsende vi har?!
Jag ber om ursäkt för detta utbrott men jag blir skogstokig när jag hör sådant. Allra helst när vuxna människor beter sig så. Men nu släpper vi detta.

Älska dig själv, älska livet  /Lene