Campingliv & natur, Tankar, Tips/Inspiration, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Då är det perfekt!

God eftermiddag…

Det är tisdag och jag har jobbat idag. Och vilket underbart väder det är..helt fantastiskt.

Solen har visat sig från sin absolut bästa sida i stort sett hela dagen.
När Jörgen och jag gick upp imorse så var det inte direkt soligt, men när vi satt och drack kaffe, eller jag drack kaffe och han drack te (han är försiktig med magen efter maginfluensan) så rätt som det var började solen skina och sedan har den visat sig från en klarblå himmel hela dagen.

Det var underbart att köra till jobb på Nisse. Vilket väder!

När jag kom hem och hade varit och duschat så satte jag mig ute och drack en kopp kaffe och åt en macka. Helt fantastiskt. Det blåser inte någonting och solen skiner. Det kan knappast bli bättre! Jo värmen kan komma så är det perfekt!
Jag säger dessutom GRATTIS till alla som heter Maria idag. Även jag heter Maria i mellan namn så jag säger grattis på namnsdagen till mig själv.

Jag har testat en ny produkt från Oriflame och det är ansiktskrämen. Den är superbra. Den går in i huden utan att kladda eller att man har känslan av att den “ligger kvar” i ansiktet. Den luktar dessutom gott (tycker jag i alla fall).
Jag upprepar att om du är intresserad av att titta i katalogen kan jag skicka den digitalt till dig. Har jag redan ditt mobilnr så skicka ett sms till mig så löser jag det. Har jag inte ditt nr så skriv det i en kommentar så ordnar vi det.

Det är ju tisdag så jag bjuder på ett Mindfulness tips idag…

Gå en kort promenad och känn varje steg du tar…

Kan du känna hur det känns under dina fötter du sätter ner hälen, rullar över foten till tårna. Vad känner du i dina underben, knän, lår och höfter. Hur upplever du känslan i hela din rygg vid varje steg. I dina axlar, skuldror, nacke, huvud och armarna.
Känner du någon skillnad när du går snabbt eller långsamt.
Tyngd, balans, tankar etc.
Lägg märke till dina tankar och känslor när du går vad upplever du.

Gör varje dag till ett under  /Lene