Campingliv & natur, Tankar

Heja, heja!

Godmorgon kära du…
Dimman ligger tät denna onsdag, mitt i veckan, lillördag. Som sagt, kärt bar har många namn.

I eftermiddag ska jag iväg ett ärende till optikern. Jag tycker att jag ser sämre nu än när jag köpte glasögonen och behöver kolla upp det. Jo jag skaffade nya glasögon för inte så länge sedan, det var 5 månader sedan. Men det känns som om synen ändrats för jag ser sämre när jag ska läsa både på långt och nära avstånd.

Vilken kakafoni det blivit gällande nämndemännen som friade mannen från våldtäkt på den stackars 10-åriga flickan. De friade  för att hon sade snippa (som är ett vedertaget ord för fiffi eller vagina) och de inte visste vad det betydde. Skitsnack säger jag. De är vuxna människor. Nåja, detta har jag skrivit om tidigare. Men människor har gått man ur huse och protesterar vilt och det säger jag bara HEJA HEJA till. Fortsätt så… #jagvetvadensnippaär
Jag kan tycka att de nämndemän som satt i rätten och bestämde detta bör betala ut en rejäl ersättning för sveda och värk till denna stackars tös. Sedan ska de inte jobba som nämndemän mer. Det är vad jag tycker.

Som jag skrev ovan så ligger dimman ganska tjock över landskapet…men… solen gör sina försök att lysa igenom och vet du vad? Jag tror hon kommer att klara det lite senare. Heja solen, heja heja.

Älska livet  /Lene