Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Ta tillvara och njut!

Godmorgon kära torsdag…
Jag vaknar och solen skiner. Nåväl jag har varit vaken en bra stund. Jag har hunnit duscha, äta frukost och dricker nu min andra kopp kaffe. Alldeles strax ska jag ut och sätta mig i solen…Åhhhh denna underbara sol. Den ska jag ta tillvara och njuta av när den visar sig. Älskade sol och värme.

I eftermiddag när Jörgen kommer hem ska vi, eventuellt jag själv köra och handla lite mat. Så ser min dag ut. Resten av denna soliga torsdag ska jag bara ta det lugnt och återhämta mig för att kunna jobba imorgon.

Jag sade jag ätit frukost och det blev en lite lyxigare frukost macka idag. Det fick bli skinka/ost och lite grönt på det. Hur gott som helst. Också en kopp kaffe till det. Nomnom.

Oskarshamns kärnkraftverk har stängt en del av sin aktivitet för underhåll i 8 dagar eller något liknande. Så då blir elen ytterligare dyr. Behöver vi det? NEEEEJ. Ingen vill ha högre el nu. Det räcker tack! Nu räcker det!!
Elen är svindyr, maten är svindyr, räntan är dyr(are), bränslet till bilen är svindyr. Och min fråga är då, Kommer ni sänka allt detta när inflationen är lägre? Det tror jag inte för då är det säkert något annat som gör att de måste höja bränslet ytterligare och även elen. Maten kommer de säkert inte heller sänka. Nej, vi får vänja oss vid detta nu tror jag. Tyvärr. Men…det är bara att gilla läget och göra det bästa av det. Tack för det…

Lev livet  /Lene