Campingliv & natur, Familjen, Tankar

Behöver vi det nu?!

En god söndagsmorgon önskar jag dig…

Solen skiner och det är otroligt härligt väder ute. Men som du ser på bilden är det snö. SNÖ???!! Behöver vi det nu? Näää men det är så det är. Mars är som det är. Oberäkneligt. Barnen gillar det det är jag säker på, men jag tycker det kan vara med snö. Vi har haft väldigt lite snö och vi behöver inte det nu heller.

Bilden du ser ovan gör mig förbannad. Jag beställde tre begagnade böcker av en tjej jag är vän med på Facebook och hon skickade dem och de levererades så här. Är det meningen att posten ska behandla sina kunders post på detta vis? Nej det tycker jag verkligen inte det är. Jag ska vara glad att alla tre böckerna levererades. Detta är inte okej någonstans.

Dessa två pluttisar var hos oss i fredags till igår. Ingen snö då inte men kallt. Här är vi på väg till lekplatsen medan morfar tvättar förtältet. Vi får passa på när det är fint väder vet du.

Vi håller på att plocka ihop saker för att ta ner förtältet. Vi ska plocka ner förtältet bland annat för vi ska lägga trägolv där så det blir lite jämnare att gå och inte så kallt på vintern. Då sätter vi inte fötterna direkt på marken. Vi hoppas det blir bra.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan hjälpa Jörgen med att stuva in i bilen.
Jag önskar dig en riktigt fin söndag.

Älska livet  /Lene