Campingliv & natur, Tankar

Man får studsa upp och ner!

God eftermiddag…

Idag blir det ett senare inlägg. Det har varit fullt upp hela dagen känns det som. Nästan först nu jag sätter mig ner och tar det lite lugnt. Nåja, jag har suttit innan också men fått studsa upp och ner då jag behövt hjälpa till, hämta saker.

Vi började morgonen med att ta ner förtältet. När Jörgen gick upp tog han på sig och sedan gick han en liten runda. Därefter började han ta ner linorna med mera. Jag fixade kaffe och sedan kom jag ut och hjälpte honom så vi tog morgonkaffet på stående fot. Det höll vi på med mer eller mindre hela förmiddagen. När klockan blev 11.30 var Jörgen tvungen att gå och duscha för att sedan köra till huset och lämna en del saker och sedan till sjukgymnasten för lite akupunktur. Sedan var det dags för honom att köra och jobba.
Jag fortsatte att plocka iordning i husvagnen och sedan var det dags att tvätta. Och det har jag hållit på med fram till nu. Nu tänkte jag att jag skulle sätta mig ner och äta lite och blogga. Därefter ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Jörgen jobbar kväll som du säkert förstått på texten ovan, så jag ska bara ta det lugnt och bygga upp min energi inför jobb imorgon.

Vädret har varit helt underbart hela dagen idag. Solen sken när vi gick upp imorse och den har visat sig från sin bästa sida hela dagen. Fantastiskt skönt. Jag fick en stund över när jag tvättade och då passade jag på att sitta ute och njuta. Och som jag njöt av denna stoooora lampa på himlen. Älskade sol.
Nu säger de som vet att det ska bli snö och kallt imorgon men jag hoppas innerligt att de har fel, fel, fel. Jag vill inte ha snö nu. Men det är ju som sagt mars och denna månad är oberäknelig gällande vädret. Men jag hoppas ändå att det inte blir så kallt och snö. Jag vill ha riktig vår nu, som det varit idag.

Njut av livet  /Lene