Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Minska din stress!

Godmorgon tisdag…

Jag kan inte påstå att det är underbart väder idag. Nej, det är snöigt och det är blåsigt. Nåja, snöar gör det inte just nu men det är snöblandat regn och det blåser så in i den. Detta är inget jag eller många med mig vill ha (gissar jag). I varje fall jag vill ha vår och fint väder nu. Som igår…då var det underbart vårväder.

Jag ska inte köra till jobb med Nisse idag. Jag åker med Jörgen när han ska till jobb. Han släpper av mig på vägen och sedan tar jag bussen tillbaka. Så får det bli idag. Jag tror inte Nisse kommer må så bra om jag kör honom idag, så han får vila.

Idag är inte en helt bra dag för mig. Jag vaknade med huvudvärk och jag har högre smärta i flera delar av kroppen. Det kommer nog ta lite längre tid på jobbet idag. So be it. Jag får lov att ta den tid jag behöver och det är härligt att veta.

Idag är det tisdag och jag ska ge dig ett Mindfulness tips. Varsågod!

Stanna upp och minska din stress…

Stanna upp.
Ta tre djupa andetag när du väntar på någon eller något.
Känn hur varje andetag känns i kroppen.
Lägg märke till eventuella effekter efteråt.
Ju oftare du gör övningen desto bättre.

Lev livet ärligt  /Lene