Campingliv & natur, Tankar

Jag tror jag har lyckats!

Jag välkomnar denna soliga, otroligt fina, vintriga torsdag. Vilket underbart väder vi har idag. Helt otroligt! Jag njuter i fulla drag.

Jörgen körde nyligen till jobb och efter att ha suttit ute en stund ska jag strax börja förbereda min middag (och hans lunch imorgon). Idag blir det vårrullar med ris och sallad. Gott!

Jag har fått ett nytt skov med mitt magbråck. Roligare kan jag ha. Det finns inte mycket mer att göra åt det än det jag gör nu. Tar medicin varje dag och när skoven kommer och jag får mycket mer ont så tar jag flytande Gaviscon morgon och kväll och ibland tar jag även Gaviscon tuggtabletter under dagen. Just nu är det inte alls kul. Men det är bara att kämpa på med detta också. Dock tycker jag att det räcker nu. Jag vill inte ha mer just nu. Det räcker. Jag vill ha lite lugn från all min smärta. Nåja, det är som det är när det blir som det blir. Jag gillar läget (lite motvilligt) och tar det som det kommer. Smärtan tar mycket av min energi och när jag har ytterligare smärta så tär det än mer på min energi, så jag tar det lugnt när jag inte jobbar och vilar en hel del. Förlåt att jag verkar vara lite negativt inställd. Jag försöker och försöker hitta något positivt i det hela och tror jag lyckats. Jag får tillfälle att vila kroppen och jag stressar inte.

Men just nu njuter jag av denna underbara sol som lyser från en blå himmel. Jag hoppas du stannar några dagar fina sol, så jag/vi alla får njuta ordentligt av dig.

Älska livet  /Lene