Inspiration, Tankar

Det är dagen D!

Godmorgon denna soliga onsdag…lillördag…mitt i veckan…

Solen skiner från en nästan helt blå himmel, men det blåser lite smått. Det gör inte så mycket. Solen är framme och det gillas skarpt.

Jag sitter och tittar ut genom fönstret och ser frosten på trädäcket. Lyssnar med ett halvt öra på Nyhetsmorgon på Tv4. Det är i stort sett bara elände de förmedlar, men det är bra ändå att hålla sig uppdaterad. Snart nog blir det kaffe.

Det är dagen D.
Nu på förmiddagen ska vi fixa med det allra sista på husvagnen så vi kan lämna in den i eftermiddag. Sedan är vi utan husvagn en vecka och därefter är vi ägare till en fin, äldre (2013) husvagn. Det är lite vemodigt att lämna vagnen för vi har trivts jättebra med den, men vi kände att det var dags att byta då vi hittade denna vagn vi hämtar nästa vecka. Jajamen så är det.

Nu har nya katalogen från Oriflame kommit ut. Bra priser och bra produkter om du frågar mig. Vill du titta och se om där är något som passar dig och beställa gör du det via länken nedan. In och titta via länken. Du kommer inte bli besviken.
Lenes Oriflame

Kärlek i livet ger mening  /Lene