Tankar

Så oerhört vackert!

Godmorgon denna blåsiga fredag…

Jag vaknar upp med huvudvärk, hög smärta i kroppen och känner mig allt annat än pigg. Som jag skrivit tidigare är inte kroppen alls med mig just nu då jag är inne i ett skov som heter duga. Men det är bara att gilla läget och göra det bästa av det. Jag kommer att ta det lugnt idag. Återhämtning, återhämtning så gott det går.
I helgen har vi inte bokat någonting så det blir en lugn helg för min del. Jörgen ska iväg med sin syster till deras kusin ikväll men jag ska sitta lugnt i soffan och bara ta det lugnt.

Idag är det 13 år sedan min svåger Carlo gick bort. 13 år då min syster varit utan sin make och Livia, Claudia och Gianna varit utan sin pappa. Usch, livet är inte rättvist. Men det är så det är och vi kan inte göra något åt det. Jag tänker på dig Carlo och hoppas du har det bra där du är.

Mamma skickade bilder till mig igår på hur det såg ut hos henne. Och vilka bilder! Så vackert.
Hon var inte alltför lycklig för hon, precis som jag tycker detta vädret är färdigt nu. Snö behöver vi inte mer. Men visst är det vackert?! Hur det ser ut idag vet jag dock inte. Det är mycket möjligt att det töat bort. Här har vi inte någon snö alls. Igår morse låg det lite, lite på bilarna och en del is, men inte så här som på bilderna. Otroligt vackert.

Nu ska jag dricka mitt kaffe, äta min frukost och hoppas på att kroppen rättar till sig lite så jag kommer iväg idag.

Lev väl  /Lene