Familjen, Tankar

Vi har en del…!

Bild lånad från Facebook

Godmorgon denna lite smågrå söndag…

Det regnar i varje fall inte som det gjorde igår. Större delen av dagen igår var det något av ett skitväder.

Det blev en lugn dag igår. Jag gjorde inte så värst mycket. Jörgen hjälpte till med att försöka få en kran att sluta droppa och lite sånt “vaktmästarjobb”. Sen eftermiddag satte vi igång med middagen och det blev en riktigt god och mör boeuf bourguignon. Och till det drack vi prosecco.

Idag är en ny dag och vi ska iväg en runda till Hornbach för att köpa något (vet ej vad, det vet min make) till kranen som läcker lite grann. Mer än så vet jag inte vad som kommer hända. En tom och öppen dag som jag ska ta med ro.

I fredags drog Hailey ut sin åttonde tand. Stolt som en tupp stoltserade hon med det och stoppade tanden i ett glas vatten som resulterade i att tandfen kom och lade en tia där i. En lycklig Hailey vaknade upp igår och upptäckte att hon var 10kr rikare.

Nu sitter jag med mitt morgonkaffe och avnjuter lite lugn och tittar ut genom fönstret på det grå vädret vi bjuds på idag. Enligt prognosen ska det vara grått och regnigt hela dagen. Nåväl, det blir till att rensa lite och pula inomhus idag. Vi har en del rensning att göra. Det blir en bra söndag.

Älska livet  /Lene