Tankar

Ny vecka och vi kommer närmare…!

Jag älskar dessa orkideer. Märks det?!

Godmorgon måndag morgon…
En ny vecka uppenbarar sig med inte alltför fint väder. Jag hoppas solen tittar fram lite senare, men tyvärr inte vad jag kan se på prognosen. Nåja, vi får gilla läget som det är.

En ny och orörd vecka öppnar upp sig och det är väl spännande. Vi kommer närmare att hämta vagnen. WWWIIIII spännande, spännande. Det är egentligen det enda, förutom att jobba som jag har bokat denna vecka. På onsdag hämtar vi vagnen.
Denna veckan jobbar Jörgen kväll så han börjar inte förrän 14.15 och jobbar till 23.45. Men ikväll sitter jag ju inte själv eftersom vi är i huset nu. Det blir en mysig kväll tror jag. Nåväl, jag lägger mig säkert vid 21.30 som jag brukar. Jag är så trött på kvällarna. Sen ska jag jobba imorgon och då behöver jag lägga mig i tid för annars är jag helt slut imorgon bitti och det vill jag helst undvika om jag kan. Vilket jag inte brukar klara…jaja

Jag börjar dock morgonen som jag brukar… med en kopp kaffe i lugn och ro tillsammans med Nyhetsmorgon på Tv4. En bra morgon tycker jag. Lugn och skön.

Om det inte börjar regna sen så ska jag nog ut och promenera en liten runda. Men jag får se hur vädret är. Jag är inte sugen på att gå ut idag om det regnar. Ja, jag vet det är bara vatten. Det brukar jag också säga, men idag är jag inte sugen på det alls. Vi får se hur det blir.

Var rädd om dig  /Lene