Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Låt det sjunka in…!

Godmorgon denna lite smått soliga men även dimmiga onsdag…
Vi är mitt i veckan, på dagen lillördag. Jag sitter med mitt morgonkaffe och lyssnar på fysikern Patrik Norqvist angående Teleskopet James Webb och rymden. Så intressant det är. Jag gillar att lyssna på honom. Jag tycker han berättar så man förstår lite av något som för mig är oförståeligt. Fysik var absolut inte min grej i skolan. Men nu på “äldre dar” tycker jag det är intressant. Det är likadant med historia. Det var inte min grej i skolan det heller men nu tycker jag det är superintressant. Jag älskar att kolla på Viasat History-kanalen. Som det kan bli…

Idag ska jag jobba och sedan ska jag till huset och bara ta det lugnt resten av dagen. Imorgon är det dags…D-day!!
Jag ska även Rocka sockor idag då det är Internationella Downs Syndromdagen. Det ska vi alla anamma tycker jag.

Igår fick jag nog och beställde tid för klippning. Jag måste klippa mig nu. Jag får inte rätt på någonting när det gäller håret. Det lever sitt eget lilla liv just nu och jag måste fixa till det. Det blev hos bästa Diana på Burlöv Center på torsdag. En tur dit innan vi fortsätter köra saker vi behöver till husvagnen.

Det är ju tisdag och vad innebär det? Jo ett Mindfulness tips…håll till godo…

Prova att lyssna först…

Avsikten med övningen är att bara lyssna så att jag utan ansträngning kan reflektera tillbaka vad den som talar har sagt.
Rikta din uppmärksamhet till att bara lyssna på den som talar och då verkligen lyssna utan egna tankar om vad du skall säga sedan.
Låt det sjunka in och därefter kan du gå in på vad du vill säga.
Se vad du upptäcker!

Vackra livet  /Lene