Tankar

Jag har en bra förklaring!

En god lördagsmorgon önskar jag dig.
Jag vet att jag varit väldigt slarvig med att blogga och det ber jag om ursäkt för. Jag har dock en bra förklaring.
Vi har hämtat vår “nya” husvagn, det gjorde vi i onsdags. Sedan har vi haft fullt upp med jobb, packa ner det vi använt och skulle ha med oss till husvagnen, köra iväg det och sist men inte minst fixa och dona i husvagnen, få in allting. Igår hämtades det sista från förrådet i stan.
Tyvärr har jag inte kunnat hjälpa till alltför mycket då jag har en riktigt hög smärta i hela kroppen. Jag har fått vila en hel del. Men det är inte mycket att göra något åt.

Men jag har mycket att berätta känner jag.

I tisdags när jag slutat jobba gick jag inom en restaurang som ligger en bit från jobb på Carlsgatan, bakom Centralen i Malmö. Restaurangen heter Pieplow Food Republic och säljer bowls. Jag var superhungrig och tänkte jag skulle testa. Åhhh så gott det var. Den jag tog heter Chicken Bangbang. Ja jag vet, konstigt namn men det har med sojan och såsen att göra. I mitten under grönsaker, kyckling och annat lade hon en skål med ris. Mycket mättande och oerhört gott. Är du vid Centralen i Malmö så testa gärna denna restaurang. Den kan jag rekommendera.

Jag fick även hem en beställd kokbok som jag tänkte jag skulle anamma och se om det finns några goda recept. Jag såg henne göra en rätt med gnocchi på Nyhetsmorgon Tv4 och det verkade så lätt att göra och just den rätten tog bara lite drygt 4 minuter så var det färdigt. Luncher står det på  bokens utsida men hon sade att man med lätthet även kan göra recepten som middag. Alla recept i boken görs på antingen 4, 7 eller 12 minuter. Det är väl perfekt när man kommer hem från jobb?!

Här bjuder jag på en bild när vi hämtat och kopplat husvagnen. Jag ska ta bilder inuti när vi kommit iordning lite bättre. Vi har inte fått in allting så du får ha lite mer tålamod. Jag återkommer i ärendet.

Lev väl  /Lene