Campingliv & natur, Tankar

Måndag och jag är nog inte den enda!

Godmorgon måndag…
En ny vecka uppenbarar sig och jag hoppas det blir en bra vecka. Spännande att se vad veckan har i sitt sköte.

Nåväl det är måndag morgon och jag börjar där tänker jag. Solen skiner och det är jag så glad för. Jag är trött på blåst och regn nu. Och jag är nog inte den enda gissar jag. Nu vill vi verkligen ha vår, sol och värme eller hur?!

Jag har två “måsten” idag och det är diska och slänga lite sopor. Det är det enda och jag har inga planer på att göra något mer. Jo, eventuellt att jag går en promenad också. Annars kanske det blir när Jörgen kommer hem. Han har några ärenden att köra innan han kommer hem bara, så vi får se hur det blir.

Vi har nu fått ganska bra ordning i husvagnen och det känns riktigt bra. Vi trivs redan superbra i vår fina vagn. Många ljud är nya i denna vagnen och det måste vi vänja oss vid, men det gör vi snart. Och även om det är en äldre vagn (2013) så är den väldigt fint bevarad. Små, små skavanker men det får man ju räkna med. Men över lag är den i väldigt fint skick.

Jag sitter i detta nu och dricker mitt morgonkaffe och lyssnar med ett öra på Nyhetsmorgon på Tv4. Jag har solen i nacken och den värmer så gott. Du är så välkommen älskade sol. Bara skin…skin…skin så mycket du kan.

Känn in livet  /Lene