Campingliv & natur, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Vad kan vi göra åt det?!

Godmorgon…

Solen skiner från en blå himmel. Som du ser på bilden är det vitt på marken..sicket mög. Det är väl inget vi behöver nu? Nej det är det inte och jag vill inte ha det. Men vad kan vi göra åt det? Ingenting…det är bara att gilla läget.

Jag hade problem att komma ur sängen imorse. Jag har riktigt hög smärta i mina höfter, händer och axelparti just nu och det stör mig oerhört mycket. Jag vill ha värme så min kropp rättar till sig..snälla våren kom nu.

Igår skulle vi ha en middag med kycklingfilé och jag hade först tänkt att jag skulle steka dem med ett snitt i där jag puttade ner en röra med örtkryddor och färskost eller liknande. Men vi hade ingen färskost så det fick bli något annat. Vi köpte Risoni som jag testade också och det blev gott alltihop. Lätt att göra och som sagt gott.

Det är ju tisdag så jag bjuder dig på ett Mindfulness tips… Håll tillgodo…

När du har för mycket – stanna upp

Rikta din uppmärksamhet som en strålkastare inåt – till kroppen – till FÖTTERNA och fotsulornas kontakt med golvet.
Tag några medvetna andetag.
Räkna till 5 på inandningen och 8 på utandningen. FOKUSERA PÅ HUR ANDNINGEN KÄNNS vid näsborrarna – hela vägen IN ner i buken och UT igen.
Följ ytterligare några andetag tyst för dig själv…= minimeditation i en stressfylld vardag…
Hur känns det efteråt?

Lev väl  /Lene