Campingliv & natur, Tankar

Det blev lite tråkigt…!

Godmorgon…eller god förmiddag kanske.

Kaffet har runnit ner och jag sitter och lyssnar med ett halvt öra på Nyhetsmorgon, just nu vädret. Ja på tal om vädret…vad ska man säga? Inte så mycket mer än att det är skittradigt väder just nu. Varannandagsväder kan vi ju lugnt kalla det. Idag regnar det som jag vet inte vad. Det är så tråkigt. Imorgon är det sagt att det ska vara mulet eller molnigt och det är okej, så länge det inte regnar eller snöar. Men det är bara att gilla läget och göra det bästa av det. Mer kan vi inte göra om du frågar mig. Det gör det dock inte roligare för det.

Jag har ingenting på agendan idag. Det enda jag ska göra är att gå och duscha. Annars är det vila som gäller för min del. Jag måste få ordning på den höga smärtan i kroppen.

Men jag börjar med en god kopp kaffe i lugn och ro, precis som det ska vara. Lyssnar på regnet som smattrar mot taket. Säga vad man vill om regn, det må vara skit med det men rofyllt är det att lyssna på.

Jag sitter och funderar på vad vi ska äta idag. Köttbullar med potatismos eller omelett med bacon och grönsaker. Hmm jag får nog fundera lite till. Det blev nog ett lite tråkigt inlägg idag och det ber jag om ursäkt för. Jag har inte riktigt energin att göra mycket mer.

Lev väl  /Lene