Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Vad tycker du?!

Godmorgon världen…

Solen skiner för fullt och det är underbart väder ute. Igår var Jörgen och jag ute i stort sett hela dagen. Vi satt i solen och njöt en hel del. Drack kaffe och fikade…bara njöt av att solen var framme.

Även idag skiner den älskade solen och jag njuter i fulla drag. Jag ska blogga tänkte jag, dricka mitt kaffe och sedan ska jag iväg och handla lite till middagen ikväll och även lite till veckan. Ellinore och Daniel kommer hit i eftermiddag för de ska hjälpa oss att putta vagnen på plats. När vi hämtade vagnen var det så blött och kletigt så vi puttade bara upp den så den stod “lagligt” på platsen. Men hela vagnen står lite sneddraget och den står inte helt i våg. Så det ska vi göra idag. Perfekt dag för detta känner jag. Jag hoppas det inte kommer mer regn nu (inte mycket i alla fall) så det kan torka upp på hela campingen.

i fredags var vi en stund hos bästa Ingela och Thomas och vi blev bjudna på asiatisk mat taget från Jennie Walldén. Hennes recept ser alltid så enormt goda ut. Och det var även detta. Så fantastiskt gott var det. Laxsida med en lite spicy men väldigt god glaze ovanpå. Till det serverades broccoli och svamp, ris och en ruggigt god kålsallad och även en dressing på japansk soja, sirap och sesamfrön. Mums vad gott det var.

Jag sitter med ryggen mot fönstret och känner hur solen värmer ryggen på mig. Helt underbart. Nu har jag bestämt att våren har börjat på allvar. Vad tycker du?

Älska livet  /Lene