Campingliv & natur, Familjen, Tankar

Du är stark!

Godmorgon tisdag…
Jag höll på att skriva måndag men det är det ju inte. Det är faktiskt tisdag och veckan har kickat igång. Dock är det nästan som en måndag tycker jag. Första arbetsdagen på denna veckan. En lite kortare vecka.

Som sagt, idag är det arbetsdag och även jag ska jobba. Jag sitter just nu och njuter av mitt morgonkaffe, har Nyhetsmorgon på Tv4 som jag slölyssnar på. Regnet smattrar lite smått mot taket och det är lugnande att lyssna på men jag hoppas att det slutar regna innan jag ska köra iväg på Nisse. Vi får se. Det blir vad det blir. Jag avnjuter mitt kaffe först.

Denna veckan har jag inget annat bokat än att jobba. Det är inte någonting i kalendern och det tycker jag är bra. Jag behöver återhämtning för min kropp.

Före tältet kom upp

Igår var (som jag skrev då) Ellinore med familj här och hjälpte oss sätta upp tältet. Det är jag väldigt tacksam för på grund av att jag hade inte klarat det igår. Inte som min kropp beter sig just nu. Jag tog hand om tjejerna (vilket inte var svårt alls för det behövde jag bara ögonen till) och de andra tre kämpade med förtältet. Vi hade vädret med oss. Det blåste lite men solen sken och det gjorde så mycket. Tur vi gjorde det igår med tanke på vädret idag. Bilden ovan ser du hur det såg ut innan tältet kom upp. Och här nedan kommer bilden efter när förtältet är uppe.

Voila! Förtältet är uppe

Och rätt som det är har vi ett förtält! Så himla skönt. Nu är det lite piff kvar men det tar vi som det kommer. Vi har inte bråttom. Nu ska tältet stå uppe och inte tas ner förrän om vi ska köra iväg med vagnen. Så nu har vi ett extra rum.

Idag, den 11 april skulle vår lilla gulle plutt Zeth fyllt 17 år. Vår älskade lilla plutt. Vi saknar dig så mycket.
Men livet är som det är. Som vissa säger, Gud väljer de bästa först. Hur kommer det sig egentligen?  Varför gör han det? Jag tror inte han väljer de bästa först. Han väljer de som behövs i himlen. Men han är lite ego där egentligen om du frågar mig för de behövs på jorden också. Men gud är ju den som har det slutliga bestämmandet och man kan aldrig veta när det är ens egen tid att lämna. Så gäller även för djur. Vi måste leva och njuta av det liv vi fått till oss, även om det är ett tufft liv. Då är vi satta på jorden att kunna klara av det. För där kommer gud in igen…han ger dig aldrig mer “jobb” ändå vad du klarar av. Och vad betyder det?
Om du frågar mig så betyder det att de svårigheter du fått tilldelade dig klarar du av. Du klarar så mycket mer än du någonsin tror. Och han väljer ut de starkaste till att klara av det. Det säger mycket om dig som fått mycket på din tallrik. Du är stark!!

Nej, nu blev jag väldigt djup. Ber om ursäkt för det. Jag är inte en djupt troende människa, absolut inte men jag tror på något…

Var den du är och var stolt  /Lene