Campingliv & natur, Inspiration, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Det kan vara värt att testa!

Godmorgon…
Eller kanske godförmiddag, det beror på… men jag säger godmorgon. Klockan är inte så värst mycket.

Solen skiner på min rygg genom fönstret och den värmer så härligt. Men det är lite kyligt ute än så länge. Jag väntar med att sätta mig ute i solen. Jag ska iväg och handla ägg och potatis till middagen ikväll. Vi ska ha frittata och det ska bli så himla gott. Men det är senare det.

Annars ska jag ta det lugnt resten av dagen och bara återhämta mig. Jag kommer sätta mig ute i solen lite senare men jag får nog ta jackan på mig tror jag. Men det gör inget för jag kommer njuta i vilket fall som. Solen är solen och jag njuter när hon tittar fram. Hon är så välkommen om du frågar mig.

Jag har ett litet tips till dig som har svårt att somna, eller sover dåligt på natten. Jag har testat ovan i någon vecka nu och tycker den fungerar bra. Jag slappnar av mer och blir trött. Kanske att jag inte somnar fortare men jag sover bättre och djupare på natten vilket i det stora hela är bra. Kvällsmagnesium från Purness.se . Man kan köpa 60 kapslar eller 120 kapslar och man tar 1-4 kapslar per kväll, cirka en timme innan läggdags. Det kan vara värt att testa känner jag.

Igår blev det tyvärr inget Mindfulness tips då jag missade det. Tänkte du kanske vill ha det idag istället.

Stanna upp och minska din stress…

Stanna upp.
Ta tre djupa andetag när du väntar på någon eller något.
Känn hur varje andetag känns i kroppen.
Lägg märke till eventuella effekter efteråt.
Ju oftare du gör övningen desto bättre.

Lev väl  /Lene