Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Med solen i ryggen…!

God förmiddag denna soliga torsdag förmiddag…

Jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe och njuter av lugnet. Nyhetsmorgon på Tv4 går i bakgrunden.
Solen skiner men det är som jag skrev till mamma satans blött ute. Det har regnat i stort sett hela natten och nu är det många och stora vattenpölar ute och marken är sunkig. Så jag får vänta lite med att sätta mig ute. Jag får gå en runda istället.
Jag börjar dock med att njuta av mitt kaffe. Och solen i ryggen från fönstret.

Igår hade vi frittata med grönsaker, bacon och brieost. Lite rester. Det var så enormt gott. Jag fullkomligt älskar frittata. Det som är så bra är att du kan ha i precis vad du vill och det blir gott ändå. Till det hade vi en bulle rakt upp och ner.

Idag vet jag inte alls vad vi ska äta. Förmodligen blir det pasta med sås baserad på krossade tomater. Vi har bland annat färska champinjoner som vi ska använda. Det kommer bli smarrigt.

Jag skulle egentligen på föreläsning med Torkild Sköld i Trelleborg igår. Jag skulle träffa min bästis Carina W och äta lite sushi innan men jag fick avboka det. Det gick tyvärr inte med som min kropp är just nu.

Idag ska jag enbart gå och diska och duscha, det är mina måsten idag. Sen ska jag sitta ute och njuta av solen för resten tänker jag.

Lev livet  /Lene