Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Jag älskar livet och är tacksam!

Godmorgon kära du…

Det är fredag och vi ska njuta av denna dagen eller vad tycker du?!
Det är som sagt fredag morgon och solen är framme (inte just i detta nu men för 2 minuter sedan och jag är övertygad om att hon tittar fram igen). Det kommer bli en underbar dag.

Jag kommer köra Nisse till jobb lite senare idag då Jörgen ska hämta mig efter han slutat. Vi ska direkt till förrådet och hämta lite saker, bland annat vindskyddet vi ska ha i sommar. När vi varit där ska vi köra och handla för imorgon världens bästa mamma hit och även vår fina Ludwig. Det ska bli så himla mysigt.

Igår hade vi jättegod middag. Pasta med en sås på grönsaker (gul lök, paprika, färska champinjoner, svarta bönor och sockerärtor), riven ost, brie ost och det såsiga blev krossade tomater. Krydda i det sedan. Det blev riktigt smarrigt.
Jag älskar pasta och skulle kunna äta det flera gånger i veckan.

Nyhetsmorgon på Tv4 och rykande gott kaffe i muggen. Det är morgon som heter duga det. En morgon som är så god som någon annan. En bra början på dagen och jag njuter i fulla drag.
Jag älskar livet och jag är tacksam. Jag tar en dag i taget vilket är mitt mantra. Ta en dag i taget gör tillvaron så mycket lättare. Du kan ändå inte påverka vad som händer imorgon och gårdagen är gången så det är bara att fokusera på nuet. Eller vad säger du?

En dag i taget  /Lene