Campingliv & natur, Tankar

Min åsikt…!

Godmorgon denna eminenta lördag…

Solen skiner på oss men det är inte så värst varmt på grund av att det blåser en del. I varje fall gör det så här.
Jag hoppas innerligt att hon fortsätter lysa på oss.

Idag kommer min älskade mamma och hälsar på oss. Hon ska först till min syster och gratulera henne. Hon fyller inte år förrän på måndag men i och med att mamma ska till oss i eftermiddag så tänkte hon att hon skulle köra inom och gratulera. Och det gör hon väl rätt i känner jag. Mamma har både Zigge (hennes hund) och Ludwig med sig och det ska bli så mysigt att ha dem här. Nu hoppas jag bara att vädret är med oss så vi kan hålla oss utomhus lite och inte sitta inne i husvagnen hela tiden.

Jag sitter med min älskade make och dricker morgonkaffe, småpratar och lyssnar med ett halvt öra på Nyhetsmorgon på Tv4. En mysig och lugn lördag morgon. Precis som det ska vara.

Just nu är det Marcus Oscarsson som pratar om veckans politik på Nyhetsmorgon. Jag gillar honom skarpt. Först när jag hörde honom för många år sedan var jag tveksam till honom men nu gillar jag honom enormt mycket. Han pratar politik, som jag tycker är krångligt många gånger, så man förstår vad han pratar om. Han är så engagerad och härlig. Min åsikt.

Nu ska jag diskutera trätrall med min älskling.

Se värdet i vardagen  /Lene