Campingliv & natur, Familjen, Tankar, Tips/Inspiration

Måndag…och jag väljer att vänta!

Godmorgon världen…

Det är måndag och vi äntrar en ny, helt orörd vecka. Spännande! Jag välkomnar med öppna armar.

Solen skiner och jag gissar det kommer bli fint väder idag. Det ska bli upp mot 15 grader senare i veckan och i slutet av veckan kan det tydligen bli upp mot 20 grader. Det gillar denna kvinna skarpt! Det blir till att vara ute mycket.
Än så länge är det enbart +6 grader ute så än är det inte läge att sitta ute och njuta. Jag får kanske vänta lite till. Jörgen var ute och tog ett varv runt husvagnen och sade det var jätteskönt, men jag tror det blir lite kallt att sitta stilla. Ja jag vet, man kan ta på sig en extra jacka och njuta ändå. Men jag väljer att vänta lite till.

Idag fyller min fina syster år och jag säger Stort GRATTIS kära syster. Jörgen och jag spelade in en video där vi sjöng för henne. Gratulation på ett av de bästa sätt.

Jag ville ge dig ett litet tips. Jag beställde detta suddgummi som man använder att ta bort fläckar på skorna med. Göra det vita lite vitare. Och jag måste säg att jag tycker att det fungerar. Den vänstra lilla bilden på skon ser du före och den högra bilden är efter. Jag kan rekommendera detta suddgummi.

Du är starkare än du tror  /Lene