Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Detta underbara väder!

Godmorgon, eller god förmiddag önskar jag dig…

Solen skiner för fullt och det är superskönt ute. Lite, lite kyligt i luften än så länge, men det kommer rätta till sig det är jag övertygad om. Jag ska blogga sedan ska jag gå ut och jag tror jag ska hålla mig ute. Jag bara måste ta till vara på detta underbara väder.

När jag jobbat färdigt under gårdagen och skulle ta mig tillbaka så fick jag åka buss för vi lämnade ju in Nisse igår. Jag tog bussen till Limhamns Stranden och gick därifrån. Det var en promenad på knappt 1 km, längs med stranden. Det var en underbar promenad. Dock är jag när jag jobbat oerhört stel i kroppen och även en promenad på knappt en kilometer tar på min kropp. Så jag hade väldigt ont i ryggen när jag kom tillbaka. Det tog mig knappt en halvtimme att gå. Men oerhört skönt väder att promenera i. Och jag hade mina coola Vivienne Westwood solglasögon på mig. Visst är de coola? Jag gillar dem skarpt.

När jag kom tillbaka blev det en dusch. Jag tänkte först en varm dusch för att få lite värme på kroppen men det gick inte för det gjorde så jädra ont på huden så det fick bli svalare än jag först tänkt.

När jag duschat var det dags att göra lite mat. Eftersom Jörgen körde mig till jobb innan han själv körde till jobb och jag fick ta bussen hem så blev middagen sen. Men det gör inget. Det är ju bara jag som ska äta.
Det blev rester och satan i gatan vad gott det blev. Riktigt smarrigt. Tacofärs, sockerbönor, tomat, vitkål. Supergott och så enkelt att slänga ihop. Till det blev det faktiskt en cider, alkoholfri. Jag satt ute i dagens sista sol och njöt av min mat.
Resten av kvällen låg jag pall i soffan och gjorde absolut ingenting. På tok för trött för att göra något överhuvudtaget.

Idag är en ny dag och jag ska bistå Jörgen med verktyg med mera när han sätter upp vindskyddet.

Ha en härlig dag  /Lene