Campingliv & natur, Tankar, Tips/Inspiration

Visst är det fantastiskt?!

Godmorgon torsdag…

Jag är uppe och igång (lite halvt igång). Jag skulle egentligen ringa VC (läs VårdCentralen) klockan 8.00 men de hann ringa mig innan klockan slog 8. Jag behövde få en tid hos läkare för att få en sak undersökt. Inget allvarligt vad jag vet, så du kan andas ut.

Idag skiner solen och jag är så glad för det. Det är sagt att det ska bli upp mot 16 grader idag och det gör mig lycklig i själen. Dock blåser det en del just nu, men det ändrar sig hoppas jag.
Jag ska ändå tvätta idag, men innan dess kan jag njuta av den vackra, värmande solen. Jag ska inte tvätta förrän klockan 14 så lite hinner jag vara ute. Vi ska också köra och handla, men det tar inte alltför lång tid.

Bild lånad från Google

Igår började jag titta på en ny serie som heter “The wheel of Time”. En fantasy med drakar, kvinnor med olika krafter och annat. Det är my kind om music det. Jag såg två avsnitt och jag tror nog att det kan bli något av den. Tyvärr finns det bara en säsong med åtta avsnitt att titta på men jag nöjer mig med det. Den verkar bra.

Jag sitter och tittar ut genom fönstret och ser solen. Visst är det fantastiskt och härligt när hon är framme? Jag älskar det. Jag kan inte tala nog om henne. Nu börjar, förhoppningsvis min bästa tid när smärtan sjunker. Sommaren är ju min bästa smärt tid så att säga. Under alla år sedan jag fick diagnosen har sommaren varit min braiga tid då smärtan sjunker till en bättre nivå. Fortfarande hög om man räknar var andra personers smärta ligger på skala 1-10 (1 är ingen smärta alls, 10 är smärta som du inte klarar av). Men den är lägre för mig. Förra sommaren var dock inte den bästa tiden då jag hade hög smärta i stort sett hela sommaren. Jag tror att all oro kring pappa och när han gick bort har adderat min smärta till högre än önskat. Sen har den legat konstant högt så jag hoppas innerligt att det rättar till sig inom kort och håller sig på en bra nivå i sommar.
Nu när värmen är på god väg så hoppas jag att den är här för att stanna. Det gillar min kropp.

Var rädd om dig och njut av livet  /Lene