Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Ny vecka… jag är redo!

Underbart väder i fredags

God förmiddag kära du…

Jag skriver lite senare denna morgon på grund av att jag legat längre. Jag har sovit så dåligt inatt så jag behövde respit och återhämtning genom att ligga kvar i sängen lite längre.
Jag tog en paus i helgen med bloggen också på grund av att både Jörgen och jag behövde lite återhämtning. Vi har inte gjort så mycket denna helgen. Igår körde vi ut till huset för vi behövde lämna lite saker där och hämta något litet. Men annars har vi inte gjort något lördag och söndag. Bara tagit det lugnt.

I fredags hade vi en härlig kväll med en av våra fina grannar på campingen, Weronica och Rickard. Jörgen och Rickard bestämde sig för att bada och det var “hela” 12 grader i vattnet. Några grader till så tänkte jag att jag ska testa. Vi hade en väldigt fin kväll tillsammans med dem.

Vi var hos oss och vi bjöd på lite smått på en bricka. Ost, korv, bär mm och en god drink Apple spitz tror jag den heter.

Därefter blev det mat. Vi bjöd på grillad färsk lax (med skinnet kvar), färsk fryst potatis, en rom sås och en god sallad. Det var fantastiskt gott. Solen sken och vi satt ute och drack vår drink med tilltugg. Vi gick in när det var dags att äta middagen för Weronica frös lite.

Så efter en riktigt skön och fin helg är jag redo för en ny, helt orörd och spännande vecka.

Idag har jag två måsten och det är att jag ska diska och lägga in tvätten, men jag börjar faktiskt som jag brukar, med att sitta i lugn och ro och dricka mitt morgonkaffe. Det är livet det. Snart nog är det dags att gå och diska.

Det regnade när jag gick upp men just nu är det uppehåll och jag hoppas det kommer fortsätta med uppehåll. Då kommer jag eventuellt att gå en liten runda. Vi får se.

Lev livet  /Lene