Campingliv & natur, Familjen, Mat & recept, Tankar

En dag i taget!

Godmorgon fina du…

Det tog lite tid att komma upp idag. Jag är så trött för tillfället och har hög smärta. Plus att jag kände lite dov huvudvärk så jag tog det lugnt. Och jag har fortsatt med det.

Jag har satt Nisse på laddning för i eftermiddag ska jag köra honom en bit och sedan ta bussen till Vårdcentralen. Där hämtar Jörgen mig och vi kör mot huset för att fira en man som fyller år idag. Daniel fyller 36 år och vi sjunger ett högt HUUURRRAA till honom.

Igår var det Frittata dags. Lite rensning i kylen behövdes så Jörgen gjorde en god och matig Frittata. Han hade bland annat zucchini, bacon, svamp, tomater, rödlök i. Mycket gott och mättande. Mumsfillibabba.

Jag skrev att jag började morgonen med lugn och jag tänker fortsätta dagen med lugn. Jag behöver återhämtning. När jag gick upp blåste det en hel del och det gör det fortfarande men….solen skiner. Och det är guld värt. Solen är återhämtning för mig. Bland mycket annat.
Jag har för tillfället stort behov av mycket återhämtning och är det vad jag behöver är det så det får bli känner jag. Jag lyssnar på min kropp. Bara jag klarar av att jobba, det är viktigt för mig. Klarar jag inte det är det fara på färde. Men där är jag inte kan jag lugna dig med. Absolut inte. Jag får den återhämtning jag behöver än så länge. Jag tar en dag i taget. 

Lev livet  /Lene