Campingliv & natur, Familjen, Tankar

Alla behöver dig!

Godmorgon fredag…

Japp det är fredag och solen skiner för oss. Välkommen älskade sol..  Även om du sken en del igår så är du efterlängtad.

Idag ska jag jobba och när det är klart hämtar Jörgen mig för då ska vi köra och handla lite mat till veckan som kommer.
Vi har även tänkt handla lite blommor till våra större krukor utanför förtältet. Det kommer bli så fint. Bildbevis kommer i ett senare inlägg.

Jag låg lite längre denna morgon. Jag är så himla trött och har hög smärta så det var så det fick bli.
Men nu sitter jag med mitt morgonkaffe och njuter av morgonen. Halvlyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4.

Jag måste säga att jag gillar Finansminister Elisabeth Svantesson mer och mer. Hon har skinn på näsan och ryter till. Först till matjättarna och nu säger hon vad hon tycker och ryter till om bankerna. Heja dig Elisabeth. Sådana vinster som bankerna går med. Var det 70% vinst eller liknande för Swedbank. Det är inte okej någonstans om bankerna gör sådana vinster när så många svenskar går på knäna och vissa mer därtill. Det är inte okej någonstans. Heja dig Elisabeth!
Ja det var lite av mina tankar, nu ska jag inte tracka dig mer än så med dem.

Jag ska njuta av solen idag. Jag behöver dig älskade sol. Alla behöver dig! Och jag ska njuta av helgen med min älskade make.
Imorgon har vi ytterligare en födelsedag att se fram emot men det tar vi senare.

Älska livet  /Lene