Campingliv & natur, Familjen, Mat & recept, Tankar

Jag väljer…!

Godmorgon denna underbara lördag…

Japp det är en underbar lördag för soooolen skiner. Woohoo vad härligt detta är. Det är inte speciellt kallt heller, så det kommer bli en kanondag.

Vi sitter med varsin kopp kaffe och avnjuter varandras närvaro. Slö lyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4.

Idag säger Jörgen och jag ett rungande HURRA till vår yngsta dotter Ellinore då hon fyller hela 30 år. Stort Grattis gumman.
Vi ses lite senare.

Vi ska nämligen vara med barnbarnen idag då Ellinore och Daniel ska bo på hotell inatt. En del av Daniels present till henne.
De kommer ha det jättemysigt och vi kommer ha det superhärligt. Hailey ska passa på att gå på kalas också. Klart hon ska gå på kalas. Mormor hämtar henne när kalaset är slut.

Igår hade vi fredagsmys och åt lite tapas eller vad man ska kalla det. Lite goda ostar, charkuteri och oliver. Till det en cider (alkoholfri). Så himla gott. Vi satt i förtältet och mös medan vi åt detta.

Vi sitter fortfarande och avnjuter vårt morgonkaffe och vi inser att det ska bli fint väder hela dagen. 10 grader klockan 20 på kvällen. Det är väl ändå inte helt fel? Nej man kan inte sitta ute halva kvällen, det håller jag med om men nu väljer jag att se det positivt och man kan med lätthet vara ute utan att frysa. Det är nice!!

Vi väljer att njuta av livet. Vad väljer du?

Känn in dagen  /Lene