Tankar

Återhämtning och vila…viktigt!

Godmorgon söndag… Och dessutom Valborg.

Jag välkomnar sista dagen i april månad med trötta ögon. Solen skiner men det blåser lite mer idag. Vi får se hur dagen artar sig. Sista dagen i april… ja du… sedan har även fjärde månaden på detta året passerat. Jisses…
Idag, den 30 april fyller vår kung år och jag säger stort Grattis.

Tjejerna sover fortfarande fastän klockan är 8.30 och vi kommer låta dem sova så länge de vill. Sover de så behöver de sova.

Så…vad händer idag?
Jörgen ska hämta Ellinore och Daniel vid 12. Därefter ska vi köra mot husvagnen för att fortsätta plantera våra blommor vi köpte i fredags. Det är ledig dag imorgon också så vi ska för resten av tiden bara ta det lugnt och återhämta oss.
Även om det är söndag idag så är det inte jobbedag imorgon, eftersom 1 maj är röd dag. Än så länge är det söndag och jag ska njuta av denna dagen. Jag har inget speciellt planerat och det ska man inte ha på söndagar heller tycker jag. Det är en vilodag om du frågar mig.
Då tänker du kanske “men hon ska ju plantera växter. Då vilar man inte”. Det är klart man kan göra något smått sådär men man måste tänka på återhämtningen och vilan också. Det är viktigt. För alla!

Lev väl  /Lene