Campingliv & natur, Familjen, Tankar

1 maj och någon fyller år…!

Godmorgon (eller god förmiddag) sköna maj…

Vi går nu in i den traditionellt sista vårmånaden. Jag kan också numera kalla den försommar månad. I maj brukar det bli boomar med nästan högsommarvärme. Jag ser fram emot sköna maj.

Idag, den 1 maj fyller min älskade, fina mamma 74 år. Stort Grattis på födelsedagen mamma.

Jag älskar dig till månen och tillbaka. Hoppas du har en fin födelsedag.
Min syster och hennes barn är där och gratulerar. Vi kommer upp om någon helg när Jörgen ska hjälpa till att sätta in ett nytt fönster i köket. Då ska vi gratulera henne. Men vi har ringt och sjungit för henne.

Jag vill även gratulera fina Maj-Britt som fyller 99 år idag. Grattis fina du.

Solen skiner med lite soldis än så länge men jag hoppas den tittar fram helt och hållet snart för idag ska vi fixa till sidorna på förtältet är det tänkt. Vi ska ändra ingången till en annan plats än vi har idag. Det är inte optimalt att ha den där vi har den nu för ingången till förtältet krockar lite med dörren till husvagnen. Så vill vi helst inte ha det så går det att ändra ska vi göra det.

Igår när vi körde från huset så körde vi inom Blomsterlandet och köpte tomatplantor, paprika planta och även rabarber. Vi planterade dem och ni ska få se hur det blev i ett senare inlägg. Nu inväntar vi bara att det ska växa och bli goda grönsaker. Våra jordgubbar växer så det knakar.

Lev väl  /Lene