Campingliv & natur, Tankar

Planering är A & O!

Godmorgon….

Jag har varit uppe ett par timmar nu men inte kunnat få upp bilder som jag skulle ha med i bloggen idag, så jag väntade med att skriva. Men nu blev jag så trött på att vänta så nu tar jag denna bilden och lägger upp. Jag hade fler bilder från vårt lilla fix igår. Men du får nöja dig med bilden ovan så länge. Vi är nöjda med allt i varje fall.

Idag är det tisdag och jag ska jobba. Jörgen jobbar kväll denna veckan och det är nog tur, för just nu ligger han med huvudvärk och försöker få rätt på det. Min stackars älskling.

Jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe och lyssnar med ett halvt öra (som vanligt) på Nyhetsmorgon på Tv4. De har skiftbyte i Nymofabriken nu.

Solen skiner utomhus men det är enbart +8 grader och blåser lite grann så det är inte så jättevarmt ute. Men jag kommer ta Nisse till kontoret vilket fall som. Jajamen, det är jag och Nisse idag. Jag säger “sköna maj” och jag menar det. Maj är fantastiskt. Allt blommar ut ordentligt och värmen säger hej någon gång under maj. Så välkommen sköna maj enligt mig.

Medan jag dricker mitt morgonkaffe så sitter jag med dator, mobil och kalender och försöker planera lite de närmaste veckorna. Se vad som komma skall och se om jag måste rodda om bland det jag bokat. “Boka in” mig själv för återhämtning vissa dagar. Jag kollar i min kalender varje morgon för att se vad som händer under dagen och de närmaste dagarna. Jag har svårt att hålla i huvudet allt jag måste tänka på så jag skriver upp det mesta, eller allt i min kalender. Planering är A & O.

Älska livet  /Lene